Genlyd Aarhus

Har du lyst til at gå en tur på Brabrandstien eller rundt i Åbyhøj tidligt om morgenen? Er du vild med lystfiskeri eller madlavning, og vil du gerne dele dine oplevelser med andre? Så er genlydaarhus.dk stedet for dig. Her kan du finde sammen med andre, der deler din interesse.

 

Tag for eksempel Alis Skov Hansen og Bo Snejbjerg Nielsen, som du kan se på billedet. De går jævnligt ture i Åbyhøj klokken seks om morgenen, inden de skal på arbejde. Det tager en times tid, og de går typisk fire eller fem kilometer. Tempoet er ikke prangende, for der skal være tid til at snakke. Og er der flere, der vil gå med, vil det være fint for Alis og Bo.

 

”Vi kan ikke blive for mange,” siger Alis, mens hun griner, og Bo åbner en kreaturlåge, så de kan komme videre på deres tur denne tidlige sommermorgen, hvor duggen ligger perlende i græsset og en stær fortæller hele byen, at den er ’åh så fornøjet’.

 

GENLYD er startet af Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, og missionen er at gøre det muligt for alle i Aarhus at blive en del af et fællesskab.

 

genlydaarhus.dk er en hjemmeside, som er lavet ligesom en gammeldags analog opslagstavle. Her kan du lave et opslag, søge efter aktiviteter eller efterlyse nogen at følges med til lige netop det, du har lyst til. Opret en brugerprofil allerede i dag og vær med i fællesskabet på genlydaarhus.dk – velkommen til!

Du kan også finde oplevelser og fællesskaber i forbindelse med festugen. Læs mere i festugeprogrammet