Genlydaarhus.dk er aarhusianernes opslagstavle for fællesskaber. Her er du velkommen både som enkeltperson og som forening. Det spiller ingen rolle, om du søger nye fællesskaber og oplevelser ved selv at lave et inviterende opslag, eller du bruger hjemmesiden til at se, om der er opslag fra andre. Det vigtigste er, at du har lyst til at være sammen med andre og lære nye mennesker at kende.

Vital har talt med fire brugere af genlydaarhus.dk, som har det til fælles, at de bruger siden til at finde andre, der har lyst til at mødes om alt lige fra at spille brætspil, gå en tur eller tage til koncert.

Torben

Navn: Torben
Alder: 77

Jeg har boet syv steder i Danmark og har derfor haft svært ved at holde fast i en bekendtskabskreds. Jeg er lige flyttet til Aarhus for at være tættere på mine to børn og deres familier. Jeg har skrevet et opslag på genlydaarhus.dk for at finde nye fællesskaber, både til gåture og venskaber.

Hiwa

Navn: Hiwa
Alder: 55

Jeg er inde på hjemmesiden et par gange om ugen for at se, hvilke opslag der er slået op. Jeg kigger mest efter opslag, hvor nogen søger nye venner eller bekendtskaber. Jeg har en rigtig god ven, som jeg har fundet gennem genlydaarhus.dk. Vi mødes og spiller brætspil og snakker om alt, også personlige og svære emner.

Ditte

Navn: Ditte, formand
Forening: ABMS – Anonyme Borgere Med Smerter

Vi har fire forskellige netværksgrupper i ABMS, og vi bruger opslagstavlen på genlydaarhus.dk til, at gøre opmærksom på mange af de aktiviteter vi afholder. Vi har også stor glæde af at henvise vores medlemmer til hjemmesiden, med de muligheder som findes der. Tanken om flere fællesskaber, som genlydaarhus.dk bygger på, går hånd i hånd med vores tanker om, at sammen er vi stærkere.

Hans Jørgen

Navn: Hans Jørgen, formand
Forening: Folkenetværket

Hjemmesiden er et godt sted, hvor vi kan få kendskabet til vores aktiviteter spredt ud til et større publikum. Når vi bruger genlydaarhus.dk, så har det en synlig effekt og vi har en del medlemmer som har fundet os via hjemmesiden. Jeg vil tro, at omkring ti procent af vores aktive medlemmer kommer gennem vores opslag på genlydaarhus.dk – det er et fremragende værktøj, som vi er glade for.


Fakta om genlydaarhus.dk

• Det er gratis
• Det handler om fællesskaber
• Alle over 18 år kan oprette en brugerprofil
• I 2019 havde hjemmesiden mere end 18.000 besøg

Det er også her, du finder kontaktinfo på fællesskabsformidler Louise, som hver dag snakker med aarhusianere om hvilke muligheder, der er for nye fællesskaber i Aarhus.

One thought on “Fra digitalt mødested til fysiske fællesskaber: Hvad skal vi mødes om?”

Comments are closed.