Grevindesyltetøj

Fuld af smag og farve – og gratis råvarer

 

500 gr hyldebær

300 gr æbler

3-500 gr sukker efter smag

1 usprøjtet citron i skiver

Denne marmelade kan varieres med forskellige smags-givere som kanel, vanilje, revet appelsinskal eller hyldeblomstsaft. Vask hyldebær godt og træk bærrene af stilkene med en gaffel. Vask æbler, skær kærnehuset ud og riv dem eller skær dem i små stykker.

Hyldebær, æbler og citronskiver koges op med lidt vand. Sukker tilsættes og koger 10 min. Smag til og hæld på skoldede glas.

Du kan finde mere inspiration til efterårets hyggestunder her

Opskriften er fra Smag på Aarhus. Du kan finde flere opskrifter hos Smag på Aarhus

Grevindesyltetøj VITAL

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *