Efter 16 måneder med coronarestriktioner vrimler det nu med opslag på den sociale platform genlydaarhus.dk. Her kan du møde mennesker i hele Aarhus Kommune, der gerne vil finde nye bekendtskaber med samme interesser. 

Af Lea Marie Grandt  

Rigtig mange har savnet at være sociale og at komme ud af huset til nye aktiviteter. Det er heldigvis muligt nu, og det giver anledning til, at flere rækker ud og gør noget aktivt for at få den hverdag, de drømmer om. Måske du sidder med samme tanker? 

Her kan du se nogle af de aktuelle opslag fra den digitale opslagstavle på genlydaarhus.dk eller lade dig inspirere til at skrive dit eget opslag og invitere flere med. 

NOGLE AT GÅ I BIOGRAFEN OG TEATRET MED 

Jeg kan godt lide at bruge byens mange kulturtilbud. Jeg læser mange bøger, strikker en del og elsker at se skæve film i Øst for Paradis. Jeg vil gerne finde andre, som spontant kan finde på at gå i biografen m.m. 

– Elin 

VENINDE TIL SAMVÆR OM KULTUR OG CAFÉHYGGE 

Jeg savner en der vil gå på udstillinger, synge højskolesange, tage på udflugt og gåture samt bare at hyggesnakke. Via genlydaarhus.dk har jeg fået kontakt til flere og har været ude at gå, drukket kaffe, været til keramikudstilling og sunget fællessang i Musikhuset. Det har været rigtig hyggeligt. 

– Marianne 

SKAL VI SPILLE MUSIK SAMMEN? 

Jeg har et par år øvet en del på at spille blokfløjte. Det går nogenlunde, men jeg kunne godt tænke mig at spille sammen med andre på absolut amatørbasis. Er det dig? 

– Ole 

genlydaarhus.dk

Her finder du invitationer til gåture, kaffeaftaler, kortklubber, madklubber og meget andet. Du kan gratis lave en profil og svare på andres invitationer eller skrive dit eget opslag om lige det, du gerne vil mødes med andre om.