Her kan du få svar på spørgsmål om Vital.dk

 

Hvad er vital.dk?

Vital.dk er stedet, hvor du bliver klogere på hvilke aktiviteter og initiativer, der findes i Aarhus Kommune inden for sundhedsfremme, forebyggelse – og bare det det have det sjovt. Vital.dk læner sig op ad to søskende: Magasinet Vital, der udkommer fire gange om året i 58.500 eksemplarer, og som sendes til alle borgere i Aarhus Kommune over 60 år samt til førtidspensionister. Facebook-siden Vital for Aarhus, der deler historier fra Vital.dk og andre medier der arbejder med sundhedsfremme, aktivitet og forebyggelse.

Er vital.dk en del af Aarhus Kommune?

Vital.dk hører hjemme i Aarhus Kommunes Afdeling for Sundhed og Omsorg. Her arbejder vi blandt andet med sundhedsfremme og forebyggelse. Selv om vital.dk er drevet af Aarhus Kommune, gør vi en dyd af at se indholdet på hjemmesiden i borgernes øjenhøjde. Det er derfor en forudsætning for os, at de emner, som vi tager op, er nogle, som borgerne i Aarhus Kommune er optaget af.

 

Hvad kan jeg bruge Vital.dk til?

Vi bestræber os på at give et bredt indblik og overblik over de aktiviteter og tilbud inden for sundheds-fremme, forebyggelse og socialt samvær, der kan interessere dig. Ved at gå rundt på siden vital.dk skulle der gerne være interesser, der falder i lige netop din smag. På siden vil du også kunne finde mere generel information om, hvad der sker på sundheds- og seniorområde i Aarhus Kommune lige nu.

 

Hvorfor både et blad og en hjemmeside?

Fordi de to dele supplerer hinanden godt. Magasinet giver dig ro til fordybelse og til at nyde de gode bille-der og de personlige beretninger. Du kan også lægge magasinet fra dig og vende tilbage til det igen og igen. På hjemmesiden vital.dk kan vi brede artikler og billeder ud med det, som der ikke var plads til i magasinet. Og vi kan bringe mange af de gode historier, der ikke er plads til i papirudgaven af Vital, lige som der her vil være plads til dialog læserne imellem.

 

Kan jeg klage til vital.dk?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer til vital.dk. Vi kan dog ikke modtage klager i konkrete sager. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til den hjælp, som du modtager fra Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte det lokalcenter, hvorfra du modtager behandling. Du kan også ringe til Sundhed og Omsorgs servicetelefon alle hverdage kl. 9-11 på telefon 8713 1600 eller sende en mail til: post@mso.aarhus.dk

 

Hvordan får jeg Magasinet Vital?

Alle borgere over 60 år samt førtidspensionister, der bor i Aarhus Kommune får sendt magasinet Vital med posten. Vær opmærksom på, at du ikke må have nej-tak til ugeaviser, da du så ikke vil modtage Vital. Du kan se det seneste og de tidligere udgivelser af Vital her på vital.dk.